Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 24 de desembre del 2017

Cicle de sortides GMA (La Mina)

Quina colla!!!


Primera sortida del cicle de sortides del Grup de Muntanya d’Argentona(GMA), aquest cop anirem a fer un clàssic: La Mina. Sempre és un bon començament, encara que era una sortida de nivell inicial, tots els que s’hi varen presentar eren prou coneguts d’altres sortides de la temporada o temporades passades.
Un cop passada la Cerdanya, comença la neu i el paisatge ja és del tot blanquinós. Avui ens ho prendrem en calma i anar fent. La neu esta força dura i encrostada ho anem notant al anar pujant i res sense mes ni mes ja som al coll a on traiem esquís i cresta fins el cim.
Un cop refets de la pujada, comencem la baixada, en un moment donat optem per provar sort per una pala i la veritat encara esta prou be, doncs com hem xalat d’allò millor, que nois i tornem? doncs vingué!! pells de nou i cap a munt que hem vist una altre pala que ningú hi ha passat. Un cop a la carena, i si tornem al coll?  dons vingué !! per el camí de pujada ens trobem el Jose i la Loli que per problemes logístic han pujat mes tard. De nou el coll, el Jose diu de fer foto de grup al cim, doncs vingué, per segon cop!!.
Segona baixada i Lo Presi ens porta a la nova pala, encara verge, bona xalada i seguim per pistes que estan d’allò millor.
Un cop a baix ens trobem a la Lu i l’Angi que també han estat fent la seva feina provant la nova temporada.
I acabem a Puigcerdà, amb un bon dinar de Nadal, que s’allarga deu ni do.
Resumin una mica l’estat de la neu, a la Cerdanya res de res, el dia després d’aquesta sortida la neu en cares nord i zones obagues, esta totalment no dura, super dura!!, suposant verdaderament un perill a caigudes, a les vessants sud, dura i és comença una mica, nomes una mica a estovar, sobra el mig dia. Cal dons mesurar els itineraris i sense dubtar: grampons, gavinetes, cantells ben esmolats i las pells que siguin de pels de burra.

Esperem doncs a veurà si hi ha canvis en el temps i venen noves nevades, doncs ara si que tenim una bona base.

Varem ser: J.j Padnon, Txubi, Jose,Loli,Lo Presi, el noi del Montseny, Lu Marzo i Angi.







ja hi tornem a ser....Txubi buscant la linea

J.J  tractan la crosta

Lo Presi

Lo Presi a la segona baixada amb la Loli


I res la propera del cicle de sortides del GMA el 13 de gener del 2018.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada