Cursor

Crossbone Skull

divendres, 15 de setembre del 2017

Camprodon-Setcases-Espinavell-Molló-Camprodon BTT




Sortim de Camprodon i anem en direcció a Setcases, al fons tot mirant cap a Vallter, ja podem copsar  el núvol del torb en els cims. Deixem la carretera després de 12km i girem cap a la dreta per una pista en direcció cap Espinavell (indicador), la pista esta molt be i no fa gaire pujada, el vent i el fred, això que som a principis de setembre és fan notar, la intenció era fer el Costabona (2464m), però amb el vent  fa desistim de fer-lo. A la Collada  Fonda (1912m) el vent és tant fort que a l’Angi la tira de la bici, optem per anar baixant cap el terme de Molló una estona a peu. Així que podem i el vent ens deixa anem baixant per la pista fins  arribar al fons de la vall al Torrent de la Casassa, de seguida serem a Espinavell, al qual tenim que fer una curta pujada per arribar-hi. Val la pena fer una volta per aquest petit i bonic poblet del Ripollès.
Seguim un tros per carretera fins que abans de trobar la que puja a coll d’Ares, prenem una desviació a la dreta (indicació Centre Btt , ruta 11, un pel desgastada), seguim per la pista fins la casa de Can Freixa, millor baixar de la bici per el gossos, que en el fons borden molt però no fan res,  passem al costat de la casa i agafem una desviació a l’esquerra, tot passant un filat, (les marques del itinerari btt han sesaparescut) seguim per un bonic bosc força ombrívol, fins sortir a uns prats de conreus, ja som a Molló, a mes avui festa major.
De Molló a Camprodon per carretera seguin les senyals del Pirinexus (ruta cicluturista de Girona).

Una bonica sortida en bicicleta, per bones pistes de 47km i uns 1000 metres de desnivell.

Per la gent que vagi amb furgoneta a l’entrada de Camprodon i ja un aparcament a ma esquerra per autocaravanes, el problema serà els serveis. Tot passat la rotonda anant en direcció a Molló i tenim a ma dreta tot passat unes naus industrials un altre aparcament potser millor.










pujant cap a la Collada Fonda

Costabona i el torb al fons





Molló

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada