Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 1 de juliol del 2017

Mataró - Matagalls

Beni i Manu 



Feia unes quantes setmanes que en voltava per el cap anar a fer el Matagalls sortint en bici des de casa, però la veritat entre la calor que feia aquest d’últims dies i que no trobava ningú que s’hi engresques, el projecta és va anar allargant.  Però ves per on aquesta setmana la calor rigorosa deixaria pas a un temps mes frescot, doncs ja esta, ara sols falta engrescar algú mes.
De la penya del Sorreig, en va sortir un xicot que és veia en ganes en Manu, doncs deia que no havia pujat mai el Matagalls i que l’hi faria gracia, ja en tenim un, l’altre va sortir com per casualitat, en Benito aquesta setmana és comprava una btt i tenia ganes de provar-la, tenint en compta que no havia sortit mai en bicicleta de muntanya era tota una proesa o un repta, però tampoc el preocupava gaire doncs verdaderament esta com una maquina i ve de participar en ultres i maratons de muntanya que és el seu fort. Doncs ja esta en som tres, ara tenim el puntal de la logística, el Presi, aquest l’hi comento un dia entre setmana en els nostres entrenaments si és vol apuntar a portar la furgo fins Collformic i si de pas ens vol acompanyar a pujar al Matagalls, millor que millor, no s’ho va fer dir dues vegades, ja en som quatre i el darrer i que no podia faltar a la comitiva en noi del Montseny, el Benet, que deixarà una mica les feines de l’hort i també farà d’acompanyant a fer cim.
En total, sortim de Mataró, ben d’hora i encarrilem vers Dosrius, el Collet, Cardedeu, Cànoves, el pantà, Vallfornes, Pla de la Calma i Collformic, a on trobem la furgo amb la nevereta plena de begudes i fruita, fem un canvi de roba i sabatilles i cap a munt, la pujada és rapida doncs els que no han vingut en bici no ens tenen pietat, Arribem a cim, fa força frescota i anem alguns força desabrigats, fotos i cap avall. Benito marca un ritma rapit de cursa, els demes el deixem fer i anem baixant tot ja fent plans per la propera sortida.
La nevera ens espera, cerveses fresques, melo i cap avall. Una gran i potent ruta, en molt bona companyia i amb un dia perfecta d’estiu amb molta fresca.


Total 50km i 2100 metres de desnivell i el temps total pedalant i pujant al cim 6 hores.


https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18453247





camí de Cànoves


Vallfornes

Pujada al Pla de la Calma

Arribant al Pla


el Matagalls al fons

Lo Presi a tope arribant al cim

Benet i Manu tocant el cim

els de la ruta

tota la colla






2 comentaris:

  1. Gran matinal! esteu fets uns toros!

    ResponElimina
  2. La pròxima vegada ho heu de fer des de Viladrau. La pujada és molt bonica, ja que bona part de la ruta passa per sota dels faigs. Podeu fer la ruta amb bicicleta o a peu.

    https://fviladrau.blogspot.com.es/2015/12/ruta-al-cim-del-matagalls.html

    ResponElimina