Aire de Muntanyes

Blog fet per Xavier Saleta.

Meteorologia

Diferents adreces d'interès sobre les prediccions meteorològiques.

Esquí de muntanya

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Ciclisme

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

En Roc, el gos Neu i el gat crestes

Divertides vinyetes sobre les aventures d'en Roc, el gos Neu i el gat Crestes.

Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 27 de novembre del 2016

La Burriac Extrem de nou

Un altre cop la Burriac Extrem i de nou un gran i exigent recorregut tot per corriols, aquests cop una mica mulladets i enfangats. Un gran ambient  i uns bons controls i de nou Sorreig donant-ho tot. Agraiments  al tècnic manager del Sorreig que el veureu a moltes fotos donant suport actiu...gracies Presi!!!



quina paralleta...Querolet un dels grans

aquest nanu és una maquina en tots els sentits

en Kiku i en Miquel

dos grans Arnau, un classic de la extrem i Kiku


la Tere, una campiona

la companya del Kiku

que dir.?...del Sorreig i de les grans

molt potens

hem fet la carrera junts, però al final m'ha guanyat...

Kiku amb el Presi

Regi, amb el Presi

jo i el Presi....gracies company  HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

un altre de fort i d'Argentona dorsal 366 Guillem


Fotos fetes per Artur Cayla, Angí i Agnès.


diumenge, 20 de novembre del 2016

Tanta volta per arribar a St.Mateu ?




Potser la última dels dissabtes? Potser començarà a nevar la propera setmana? Qui sap, el que si que és veritat que si és l’ultima sortida dels dissabtes per anar cap a Sant Mateu vàrem fer una bona volta de 50 km .
Sortim de Mataró una bona colla del Sorreig amb ganes de gresca, anirem en direcció primer cap a Parpers per anar a buscar el corriol que en diem d’en Ramon, una bona pujada per començar a escalfar les cames. Un cop i dalt la carena i aprofitant que estan marcant la cursa Prehistòrica de demà, seguirem les cintes per baixar cap a la Roca del Vallès, però en un moment donat les deixem per provar un corriol de baixada que ens dura a  baix de la carretera de Parpers, d’aquí anirem direcció a Sta Agnès sense arribar-hi, tot passant per el club Tifanis, tancadot en aquestes hores. Creuem la carretera i anem per pista en direcció a la Roca tot passant per el bonic corriol de les aigües. Creuem el poble i anem a buscar el planer camí del Congost fins arribar a Vilanova del Vallès, d’aquí prenem la carretera, parcer molt transitada de cotxes fins Vallromanes i d’aquí tornem a pujar en força i ganes cap a la font de Gurguí, un cop aquí la cosa és suavitza fins el coll del mateix nom, ens trobem als Quatre Camins, anem seguim ara per la clàssica pista carenera amb bones vistes a la gran metròpoli i altres pobles i ciutats ....i per fi St. Mateu el destí desitjat. Ara un bonic corriol de baixada amb algun que altre pas tècnic i de nou la pista principal, encarem cap a la Roca d’en Toni, ja veiem Burriac al fons, seguirem doncs cap a la Mútua i coll de Gironella, ja ens queda poc Argentona esta a tocar, però com la setmana vinent  és la Burriac Extrem i alguns dels membres aniran a la cursa, aprofitem fer la baixada per el bonic corriol del Rocar d’en Serra que han arrengat últimament els del GMA per la cursa. I res Argentona i de nou cap a Mataró.
Serà la ultima del dissabtes? Per fi netejarem les bicis? Podem començar a preparar els esquís? La setmana vivent és sabrà.

Ruta realitzada per la colla del Sorreig: Salme, Txubi, Regi, Kiku, Artur, David i Jo mateix.

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=15566434













dissabte, 19 de novembre del 2016

Comença la temporada d'esquí


diumenge, 13 de novembre del 2016

tot preparant la Burriac Extrem





Avui tocava preparar una mica la Burriac Extrem d’aquest any i que millor manera de fer una mica de cames amb una bona parella: la Regi i en Kiku. Ens hem trobar a la font de la plaça d’Argentona per el que seria un mati còmoda de trotar, però que al final hem suat la cansalada. Deu ni do !! quin recorregut, hem fet la de 15 km, tot de corriols però un trinxat de cames, un pujar i baixar constant, en fi, hem acabat de nou a la font de plaça amb una set que hem pogut apaivagar amb l’aigua frescota de la font.






la font del llop













Aquest cop problemes amb la maquina de fotos, per si de cas posarem una mica de musiqueta del Fill del Mestre amb una cançó de Leonard Cohen.







diumenge, 6 de novembre del 2016

Font d'en Homs

Font d'en Homs,abans




La font d’en Homs es troba situada per sota els ombrívols boscos de Can Bruguera i pertany al terme de Dosrius, va ser restaurada la primera vegada l’any 1955 i una segona vegada l’any 1986 per la Secció de Muntanya de la UEC de Mataró en el seu cinquantè aniversari d’aquesta entitat.

Però mireu com és troba actualment, les pluges fortes dels últims dies del mes d’octubre han fet de les seves i l’han colgat completament....però i tota la merda que hi ha sortit, rodes, deixalles diverses e inclòs una petita taula de surf!!!




fins i tot una taula de surf





La tardor s’ha fet pregar d’arribar però sembla que tindrà poc temps de vida doncs com diuen a la sèrie Joc de Trons : “L’hivern s’acosta”, serà doncs hora d’anar treien de les fundes els esquís.