Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 29 de maig del 2016

Mataró-Torrassa del Moro-Collsabadell-El Corredor-Coll de la Ferradura-Mataró

lesionada i tot però l'hi va fotent

Santi, Font del Sot

Artur


Collsabadell

quina parella!!!
Després de guardar les dues fustes la gent de la bici ja ens esperen per fer una ruta amb les dues rodes i com sempre ja ens esperen per repesar-nos una mica, que hi farem!, aquests cop però farem una ruta rodadora de anar fent i la major part serà per pistes.
La primera pujada serà cap el Parc Forestal i d’aquí baixada cap a Dosrius, a partir de la Font del Sot començarem a enfilar vers la Torrassa per el que serà el corriol mes tècnic de la ruta que ens farà  suar i de valent i ens deixarà ben sonats per el resta de la jornada, sort que el dia avui esta força tapat.
Després de flairar l’olor de botifarres del bareto de dalt de la Torrassa baixem cap el Vallès per seguir cap a Collsabadell i d’aquí una llarga pujada cap el Corredor.
Baixem per la Cornisa però com que la gent encara vol fotrens mes canya encarem la següent pujada que serà la quarta de avui. Una mica mes i de nou baixada, però quant tot semblava dat i beneit de nou els ànsies apreten per anar cap a Can Bruguera i Parc Forestal.
Una bona circular per començar a escalfar les cames i preparar la sortida de final de mes cap els Pirineus, que aquesta promet.

Amb sigut del grup betetero,  el Kiku, el Manuel i el Santi i els palilleros que ens hem apretat el cul el J.J Padnon, Artur, Salme, Regi i jo mateix.
Total uns 50 km i 1500 de desnivell.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada